Novosti & eventi

Pozivamo Vas na raspravu u Bujama!

Zaklada u suradnji s Gradom Buje – Città di Buie Vas pozivaju na sudjelovanje u raspravi na temu: „Od malih projekta razvoja zajednice do EU projekata“ koja će se održati 09. siječnja 2013. godine, u Pučkom otvorenom učilištu Buje - Vijećnica, Trg Josipa Broza Tita 6, s početkom u 18.00 sati.

Predstavnici Zaklade će održati kratku prezentaciju o Zakladi, realiziranim EU projektima i natječaju „Mali projekti za bolje sutra“ koji se raspisuje iz Fonda gradova i općina. Grad Buje je svojim ulaskom u Fond omogućio svojim udrugama, ustanovama i mjesnim odborima te ostalim zainteresiranim građanima da se svojim idejama i projektima uključe u razvoj svoje lokalne zajednice.

Na raspravi će se govoriti o mogućnostima za građane i lokalnu samoupravu,  koji kroz uključivanje u manje projekte mogu steći znanje i iskustvo potrebno za prijavu na veće natječaje i mogućnosti koje pruža Europska unija.

Također,  bit će osiguran prostor za raspravu o mogućnostima financiranja organizacija civilnog društva i lokalne samouprave kroz EU fondove i osnaživanje suradnje između svih dionika lokalne zajednice.

Predviđeno trajanje radionice je sat vremena. Raspravu će voditi predstavnici Zaklade u sklopu projekta Think.EU.

Dođite i informirajte se!

Budite aktivni i uključite se u razvoj svoje zajednice.

Kontaktirajte nas

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva
Riva 8, HR-52100 Pula
E-mail: zaklada@civilnodrustvo-istra.hr